Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yalnızca kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını esenlar.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve bakımları manzum olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın aklık çkırmızıışmasını çıkarmak için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar bileşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım kuruluşlmalıdır.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık strüktüryor. Bir de panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik simultane bapnın suhuletle açılması sinein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını yapmak binaların yangından korunması için elzemdir.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için bilgi kabul etmek dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 ekipman yek kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek taşımalık avantajları esenlamaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Özellikle hassas ve değerli materyallerin olduğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin katı dizi opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik branş ile elan pıtrak tasarruf sağlamlanabilir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Eski strüktürlarda ve yangın merdiveni meydanı mahdut olan binalarda kaçış merdiveni inşaına olanak vermektedir. 

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, Yangın kapısı istanbul aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page